
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Limetky a pomaranč dobre umyjeme. Kôru nastrúhame, plody prekrojíme a vytlačíme z nich šťavu. Limetkovo-pomarančovú šťavu zmiešame s kryštálovým cukrom a 1 ½ l vody.
Privedieme k varu a približne 10 minút varíme.
Bazalku a mätu dobre umyjeme, vložíme do horúcej tekutiny a necháme vychladnúť.
Cez noc odložíme do chladu, potom precedíme cez sitko a skladujeme v uzatvorenej fľaši na chladnom mieste (trvanlivosť približne 1 mesiac).
Sirup zriedime so studenou vodu a podávame.
Osviežujúci sirup si môžete vychutnať aj s Proseccom.
Share or print this recipe