Tvorca sladkých príbehov

Nechajte sa uniesť do sladkého sveta Korunného cukru! Základná rada cukru sa zmenila a odteraz stelesňuje svet "domova, kde...". Klasický kryštálový, krupicový, práškový a kockový cukor je teraz k dispozícii v novom vzhľade a v overenej kvalite. Objavte nový obal Korunný cukor v novom vzhľade a príbehy v ňom ukryté!

Doma je myšlienka ...

Doma pre každého z nás neznamená len jedno slovo. Nič, čo opisuje len jedno miesto. Nič, čo môže byť obmedzené len štyrmi stenami. Pre niektorých z nás je to miesto, kde stres z každodenného života odpadá a my si odpočineme. Pre iných je to  tvár blízkeho alebo milujúci dotyk a my vieme, že sme prišli domov.

Ale niekedy je to aj spomienka na niečo, na čo sme už dávno zabudli, alebo určitá vôňa, ktorá prebúdza jedinečný pocit domova: ten teplý pocit brnenia v žalúdku, ktorý sa pomaly šíri a všetky starosti sa náhle strácajú v pozadí. Napĺňa naše výkonové rezervy a robí každú prekážku zvládnuteľnou. Či už s teplou šálkou čaju alebo spolu so svojimi blízkymi a s domácimi pochúťkami, ktoré rozbúšia naše srdce, vieme, že domov je miesto, kde sa cítim ako doma.

Korunný cukor krupicový

Korunný cukor kryštálový

Korunný cukor práškový

Korunný cukor kockový

Recepty pre inšpiráciu

Keď cítime vôňu sladkostí a pečieme podľa babičkiných receptov... Domov je tam, kde sa cítime ako doma!

prejsť k receptom