Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kurkumový prášok zahrejte s vodou v hrnci. Nastrúhajte zázvor a pridajte štipku muškátového prášku. Tekutinu necháme za stáleho miešania variť, kým sa nevytvorí tuhá pasta.
Zahrejte mlieko alebo mandľové mlieko a vareškou vmiešajte kurkumovú pastu. Primiešajte škoricu, kardamón a kokosový olej a pár minút ich poduste. Pridajte viedenský kandizovaný cukor a rozpustíte. Dochuťte štipkou čierneho korenia.
Zlaté mlieko rozdelte do pohárov a podávajte s napeneným mliekom. Posypte škoricou alebo kurkumou.
Rada: Zmesi korenia na kurkumové latte sú dostupné v maloobchodných predajniach. Musíte len uvariť mlieko, ochutiť ho práškom a dosladiť kandizovaným cukrom.
Share or print this recipe