Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ovocný koktail scedíme a ovocie prekrojíme na menšie kúsky. Vajíčka rozklepneme a oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky so štipkou soli vyšľaháme na tuhý sneh.
Polotučný margarín s kryštálovým BIO cukrom, dreňou z vanilkového struku a citrónovou kôrou vymiešame do peny. Postupne pridáme žĺtky a šľahačkovú smotanu.
Celozrnnú špaldovú múku zmiešame s práškom do pečiva a spolu s makom, lieskovými orechmi a snehom pridáme k hmote. Opatrne primiešame kúsky ovocia.
Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a pečieme pri teplote 175 °C približne 50 minút.
Upečenú bábovku necháme 20 minút vychladnúť v otvorenej rúre a následne vyklopíme na kuchynskú mriežku.
Na bábovku použite silikónovú formu na pečenie. Ušetríte tak múku a tuk a tým aj veľa zbytočných kalórií.
Share or print this recipe