
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 12 cupcakes
Na muffiny:
Na krém z tvarohu a masla:
Ďalej:
Rúru predhrej na 180 °C (horný/dolný ohrev). Formu na muffiny vysteľ papierovými košíčkami.
Cukor, soľ a vajcia vyšľahaj do peny. Múku, prášok do pečiva a kokos premiešaj a spolu s mliekom, olejom a minerálkou opatrne primiešaj do vaječnej hmoty. Cesto nalej do formičiek do dvoch tretín a do každého košíčka vtlač tri čerešne.
Peč vo vyhriatej rúre približne 17–20 minút (urob test špáradlom). Nechaj vychladnúť na mriežke mimo formy.
Na krém vyšľahaj zmäknuté maslo do peny, preosej práškový cukor a po lyžiciach primiešavaj. Pridaj vanilkový extrakt. Tvaroh a potravinárske farbivo vymiešaj dohladka zvlášť ručne. Zmiešaj 3 lyžice maslovej hmoty s tvarohovou zmesou a potom všetko spoj s ostatným maslovým krémom. Miešaj spolu intenzívne len cca 10 sekúnd.
Krém naplň do cukrárskeho vrecka so zúbkovanou špičkou (ø 13 mm) a nanes ho na vychladnuté muffiny. Ozdob čokoládovými čipsami.
Share or print this recipe