Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 1 tortu s priemerom 15 cm
Na krém: (1 šálka = 250 ml napr. téglik od jogurtu)
Na zdobenie:
Na tortu niekoľko minút šľahajte vajcia s cukrom, kým nevznikne hustý biely krém. Múku zmiešame s práškom do pečiva. Vydlabte ananás. Ovocnú dužinu zmiešajte so zrelými banánmi a premiešajte. Vmiešajte olej, ovocné pyré, múčnú zmes, orechy, škoricu a vanilku.
Vyložte tri formy na pečenie s priemerom 18 cm papierom na pečenie. Zmes rovnomerne rozotrite a pečte v predhriatej rúre na 175 °C asi 40 minút. Potom ešte horúce vyklopte z formy a nechajte vychladnúť.
Na krém vyšľahajte maslo so smotanovým syrom v kuchynskom robote. Vmiešajte práškový cukor. Vmiešajte trochu kokosového mlieka. Bio citrón umyte v horúcej vode, nastrúhajte kôru z polovice citróna a vmiešajte do krému.
Nalejte smotanu do zdobiaceho vrecka. Naneste bodky na tortu a položte základy na seba. Tortu podávajte ozdobený veľkým množstvom kokosových vločiek, sušeným ananásom a mangovými rezančekmi, kivi (nakrájané na plátky) a čerstvými kvetmi.
Share or print this recipe